Устройство за автоматично палене и гасене на фарове.
  
 Съгласно изискванията на Закона за движение по пътищата и Правилника за неговото прилагане, от 01 ноември до 01 март, всички автомобили трябва да бъдат с включени свeтлини при движението си по всяко време на денонощието.
   Устройството включва фаровете 10-12 секунди след като се запали автомобила и ги гаси в момента на гасенето на двигателя.
    Електронен имитатор
   Електронният имитатор е предназначен за изучаване звуците издавани от различни животни през ловния сезон. С него могат да се чуят разликите в звуците издавани от едни и същи животни в различните части на страната в различните сезони.
TripX офроуд компютър
   След доста търсене на подходящо обурудване стугнахме до извода, че предлаганото на пазара е или прекалено скъпо за българския потребител (съответно за хората които се занимават с този спорт без да са на професионални нива) или нямат необходимите функции.
   За целта разработихме наш рали компютър (по-точно да се нарече офроуд компютър) който е съгласуван с изискванията на навигаторите от родните ни офроуд състезания.
Доилка за пчелна отрова
   Електронно, процесроно контролирано устройство за добиване на пчелна отрова.
Модули за управление на светлинни ефекти в рекламата
   Модулът се предлага с разнообразие от програми,които изразяват начина на движение на светлините в една реклама. Гъвкавият начин на проектиране дава възможност за добавяне и на допълнителни ефекти,т.е. по Ваше желание може да се изготви програма, различна от предлаганите от нас. .
Модули за централизирано управление на консуматори
   Процесроно управлиаван модул за управление на ел. консуматори. Дисплейна визуализация. Таймер за отложен старт и врме на работа. Възможност за дистанционно управление.
Модули за управление на DDSгенератор
   Процесроно управлиаван модул за управление функционален DDS генератор. Дисплейна визуализация. Възможност за задаване на честота от 1Hz до 60 MHz с точност до 0,25 Hz.Таймер за отложен старт и врме на работа.

 
© 2010  
EDDIESoft