BG         EN
Янислав Митков Илиев

                              Роден съм на 4 март 1969 г. в гр.Плевен.
    Средното си образование завършвам в родния си град в Математическа гимназия "Гео Милев.
      Висшето - във Висше Военно Общообразователно Училище "Васил Левски" в гр. Велико търново.
     След завършването му започвам кариерата си на офицер в Българскат армия, като завършвам и Техническия Университет "Васил Априлов" в гр. Габрово.     
    По същото време се заражда и идеята за EDDIESoft. Краят на 1998г напускам армията и създавам едноличната фирма "ЕДИСОФТ".
    Фирмата се занимава предимно в областта на мобилните комуникации. Друга дейност е разработката на нестандартни елекртронни устройства - хардуер и софтуер по специфични задания на клиентите. Изработва светлинни реклами и блокове за свтлинните им ефекти,видеонаблюдение...
    Дейността продължава до 25 сепрември 2007 година когато претърпявам ПТП, в резултат на което са ми счупени 2 прешлена на гръбначния стълб. Близо половин година борба за живота ми от лекари и семейството .
    Последствието е 1-ва група инвалидност с придружител. В момента се боря да възвърна движенията си в долните крайници. Движенията на ръцете се възвърнаха почти изцяло. Поради разбираеми причини се наложи да закрия фирмата.
    След частичното ми възстановяване на 17 септември 2010г създадох "Едисофт Я" ЕООД. Дейностите на фирмата се препокриват с тези на предната, като са включени и някои допълнителни като психологически консултации и водене на лекции и семинари. Изработка на HTML страници.


«а контакти :
“ел: 0899 19 05 70
E-mail : admin@eddiesoft.net
© 2010  
EDDIESoft