Page EDDIESoft

           Съгласно изискванията на Закона за движение по пътищата и Правилника за неговото прилагане, от 01 ноември до 01 март,   всички автомобили трябва да бъдат с включени свeтлини при движението си по всяко време на денонощието.

Глобите за движение без включени светлини са от 20 до 150 лв!!! Затова да не забравяме да свeтнем фаровете!

От там пък произтича следният проблем: забравяме да ги изключим и на сутринта не може да се запали автомобила поради изтощен акумулатор. След няколко такива случая се налага да си закупим нов акумулатор (цена от 80 лв и нагоре) !!!!  Значи да не забравяме да си изключим фаровете!!!

За да не забравяме да включваме и изключваме светлините разработихме устройство което върши тези действия вместо нас.

Устройството включва фаровете 10-12 секунди след като се запали автомобила и ги гаси в момента на гасенето на двигателя. Закъснението е оставено с цел да може генераторът да започне да зарежда нормално. Ако по някаква причина се забави паленето на двигателя и фаровете са светнали, при завъртането на стартера моментално се гасят за да не товарят акумулатора.Самото устройство работи независимо дали се използва ключът за фаровете или – не. Също така ключът работи независимо от устройството. Това е направено с цел при угасен автомобил да могат да се включат фаровете. Светлините не се изключват обаче ако са били запалени от ключът на автомобила!!! За разлика от много други подобни устройства настоящето  включва осветлението на таблото и габаритите за да не се налага да се използва допълнително ключът на фаровете ако се свечери.

Монтажът на устройството е сравнително лесен за всеки който има минимални познания по автомобилни електроинсталации.

            Ако нямаме необходимия опит, най-добре е да се обърнете към специалисти по автоинсталации или такива, които монтират автоаларми. 

Внимание !!!

                При включване на захранването трябва да се внимава да не се разменят положителния с отрицателния полюс !!! 

ГАРАНЦИЯ 12 МЕСЕЦА

                Гаранцията покрива всички фабрични дефекти появили се по време на употреба в срок 12 месеца от деня на закупуването.

                Гаранцията отпада при неправилен монтаж, неправилна употреба, проникване на течности в устройството, механични повреди причинени по време на експлоатацията.

Изделието можете да си го закупите директно от онлайн магазина на МагЕле ---> <---

                        Машинки за автоматично палене и гасене на фарове

 

Цена 30 лв

eddie49@abv.bg 0899190570